TS'de savunma dökülüyor

Trabzonspor'da yaşanan savunma zafiyeti, Galatasaray karşılaşmasında net bir şekilde ortaya çıkarken, teknik direktör Hugo Broos'un, 'S.O.S' veren savunmayı Kayserispor karşısında değiştirmeyi planladığı öğrenildi. Turkcell Süper Lig'de, İstanbul Büyükşeh

TS'de savunma dökülüyor

Trabzonspor'da yaşanan savunma zafiyeti, Galatasaray karşılaşmasında net bir şekilde ortaya çıkarken, teknik direktör Hugo Broos'un, 'S.O.S' veren savunmayı Kayserispor karşısında değiştirmeyi planladığı öğrenildi.
Turkcell Süper Lig'de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor galibiyetleriyle moral bulup kendine gelen Trabzonspor sıkıntılı günleri geride bıraktı derken, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray karşısında 7 puan bıraktı. Yaşadığı puan kayıplarıyla sonrası ligdeki konumunu sıkıntıya sokan Trabzonspor, savunmada değişikliğe gidecek.
Farklı kazanılan maçlar sonrası yenilen hatalı gollere dikkat çekmesine karşın, buna önlem alamayan Belçikalı teknik adam hedefteki isim oldu. Galatasaray karşısında sahaya sürdüğü kadro ile eleştiri oklarını üzerine çeken Broos, oyuncu tercihlerinde yaptığı hatayla da tepki çekti. Trabzonspor, bu sezon Gaziantepspor maçı dışında tüm maçlarda gol yedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Kayserispor karşısında savunmada Song'a görev vermesi bekleniyor. Kalede de değişikliğe gideceğinin sinyallerini veren Broos, son haftalarda yediği hatalı gollerle dikkat çeken Senegalli kaleci Tony Sylva'yı kulübede oturtulması bekleniyor.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Trabzonspor 12 puan topladı. Söz konusu maçların tamamında gol yiyen Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor attığı 18 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü. Trabzonspor'un bu sezon aldığı sonuçlar ise şöyle:
1. Hafta Sivasspor-Trabzonspor: 1-2
2. Hafta Trabzonspor-Diyarbakırspor: 1-2
3. Hafta Manisaspor-Trabzonspor: 1-0
4. Hafta Trabzonspor-Bursaspor: 1-1
5. Hafta İstanbul B.B.-Trabzonspor: 6-1
6. Hafta Trabzonspor-Antalyaspor: 3-1
7. Hafta Gençlerbirliği-Trabzonspor:2-2
8. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor:0-0
9. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 4-3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor