TS'de sadece Yattara yok

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bütün karşılaşmalara galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, zirveye giden yolda tüm engelleri aşmak istediklerini söyledi. Zirveye oynayan bir takım olduklarını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacı

TS'de sadece Yattara yok

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bütün karşılaşmalara galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, zirveye giden yolda tüm engelleri aşmak istediklerini söyledi.

Zirveye oynayan bir takım olduklarını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor zirveye oynayan bir takım. Bu yolda önümüze çıkacak tüm engelleri aşmak istiyoruz. Antalyaspor maçı da bu engellerden biri. Zor bir maç olacak, ama kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalyaspor da üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmayı kazanmak istiyecektir. Ama rakiplerimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim için diğer maçlardan bir farkı olmayacak. Her maça olduğu gibi Antalyaspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Nağmuğlup unvanımızı Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Yattara, bizim için önemli bir oyuncuydu, ama bir takım Yattara'dan oluşmuyor. Biz takım halinde oynamak isteyen bir takımız. Yattara da bu takımın etkili oyuncularından biriydi, ama onun yerine oynayacak arkadaşlarımızın da güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler