TS'de Sabri transferi olmadı

Trabzonspor Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Sabri'yi ikna edemedi. Gözler Dennis ve Kasımpaşalı Theoue'deTrabzonspor'da transfer çalışmaları yoğun bir tempoda sürüyor.Bordo-Mavililerin mısırlı Sayyed'den sonra bugün görüştükleri Galatasaraylı Sabri Sa

TS'de Sabri transferi olmadı

Trabzonspor Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Sabri'yi ikna edemedi. Gözler Dennis ve Kasımpaşalı Theoue'de

Trabzonspor'da transfer çalışmaları yoğun bir tempoda sürüyor.Bordo-Mavililerin mısırlı Sayyed'den sonra bugün görüştükleri Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ile anlaşamadı. Galatasaray'da disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Sabri bugün öğlen saatlerinde Trabzonspor transfer komitesi üyelesi Abdullah Başer ile bir araya geldi. Sarı kırmızılı sezon sonuna kadar başka bir kulübe kiralama kararı aldığı Sabri'nin Trabzonspor ile yaptığı görüşmeden sonra G.Saray tarafından affı gündeme gelince transfer gerçekleşmedi.

TEHOUE DE GÜNDEMDE
Trabzonspor 'da transfer komitesi üyeleri Türkiye'ye davet ettikleri Arjantin'in ünlü kulübü Indepedentie'nin golcüsü Denis German'ın menejerinin görüşmeye gelmemesi ve transferin gerçekleşmemesi halinde ise Kasımpaşa'nın 23 yaşındaki siyahi golcüsü Theoue'yi gündeme alacak. bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri bu futbolcuyla yarın bir görüşme yapacak.

Orhan ÇAVUŞOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor