TS'de Price Yine Gündemde

Bordo-Mavili takımda, Ersen Martin ve Yattara'nın sakatlıkları sonrası forvet hattında yaşanan eksiklik, yönetimi harekete geçirdi. İki yıldızın yokluğunda gol yollarında zorlanacaklarını göz önüne alan idarecilerin transfer gündemine daha önce prensipte

TS'de Price Yine Gündemde

Bordo-Mavili takımda, Ersen Martin ve Yattara'nın sakatlıkları sonrası forvet hattında yaşanan eksiklik, yönetimi harekete geçirdi. İki yıldızın yokluğunda gol yollarında zorlanacaklarını göz önüne alan idarecilerin transfer gündemine daha önce prensipte anlaştıkları İsveç'in Aalborg takımında forma giyen Rada Prica'yı aldıkları bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İbrahim Baturoğlu, “Forvet hattında büyük bir boşluk oldu.

İsveçli golcüyle daha önce görüşmüştük. Ancak araya Sivasspor maçı girince, görüşmeler tıkandı. Konuyla ilgili Ziya Doğan'ın raporunu bekliyoruz. Eğer isterse bu oyuncuyu getiririz” ifadelerini kullandı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor