TS'de Prica Transferi Bitiyor

Trabzonspor, uzun süredir peşinden koştuğu İsveçli golcü Rada Prica'nın transferini bitirme aşamasına geldi.Aalborg Takımı'nda forma giyen 27 yaşındaki Prica ile prensip anlaşmasına varıldığı ve Danimarka temsilcisini ikna etmeye çalışan Bordo-Mavili yöne

TS'de Prica Transferi Bitiyor

Trabzonspor, uzun süredir peşinden koştuğu İsveçli golcü Rada Prica'nın transferini bitirme aşamasına geldi.


Aalborg Takımı'nda forma giyen 27 yaşındaki Prica ile prensip anlaşmasına varıldığı ve Danimarka temsilcisini ikna etmeye çalışan Bordo-Mavili yöneticilerin 1.5 milyon Dolar'lık bonservis bedelini 1.2 milyon Dolar'a indirmeyi başardıkları öğrenildi. Prica'nın ücretini, Ömer Rıza'yı Sheffield United'a satarak karşılamanın planlarını yapan Trabzon'un, şu ana kadar İngilizler'den beklediği sonucu alamadığı bildirildi. Ancak yöneticilerin en kısa zamanda bu ülkeye giderek son pürüzleri halledeceği, bu transferi bitirecekleri ifade edildi.

Sivassporlu Hayrettin'in ise yüksek bir rakam talep etmesinin ardından Orhak Ak'a yönelen Karadeniz ekibinin bu oyuncu için bekleyişte olduğu bildirildi. Bordo-Mavililer'in, Sarı-Kırmızılı ekipten tecrübeli defans oyuncusunun bonservisinde indirim yapılmasını beklediği öğrenildi. Öte yandan kaleci konusunda ısrar eden Ziya Doğan'ın, Paraguay Milli Takımı kalecisi Bobadilla ile yeniden temaslara başladığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler