TS'de Nefesler Tutuldu

Intertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında yarın Romanya'nın Otelul Galati takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyor. Kırmızı kart cezalıları olan Yatara ve Çağdaş, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.UEFA Kupası

TS'de Nefesler Tutuldu

Intertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında yarın Romanya'nın Otelul Galati takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyor. Kırmızı kart cezalıları olan Yatara ve Çağdaş, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Vllaznia'dan sonra Otelul Galati'yi eleyip turu geçmeyi hedefliyor. Bir hafta önce Romanya'da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybederek tur şansını Trabzon'daki maça bırakan Bordo-Mavili ekip, turu geçmesi için yarınki karşılaşmayı mutlak surette kazanması gerekiyor. Trabzonspor'a UEFA Kupası'na kalmak için 1-0'lık galibiyet yetiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor