TS'de moraller yerinde

Trabzonspor Medical Park Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Beko Basketbol Ligi'nde güven veren bir takım olmaya başladıklarını belirterek, Trabzonspor Medical Park'in basketbol'un kalıplaşmış takımları arasına girdiğini söyledi.Beko Basketbol Ligi’nin 22. h

TS'de moraller yerinde

Trabzonspor Medical Park Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Beko Basketbol Ligi'nde güven veren bir takım olmaya başladıklarını belirterek, Trabzonspor Medical Park'in basketbol'un kalıplaşmış takımları arasına girdiğini söyledi.

Beko Basketbol Ligi’nin 22. haftasında, sahasında oynadığı Tofaş maçından 95-81’lik skorla galibiyetle ayrılan Trabzonspor Medical Park'ta moraller yerinde. Kulüp Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Beko Basktebol Liginde güven veren bir takım olmaya başladıklarını belirterek, "Ligin ilk yarısının sonu itibariyle takımımız toparlanmaya başlamıştı. Sakatlıklar yaşamıştık, bu sakatlıklar takımımızı olumsuz etkilemişti. Hoca değişikliği ve takıma katılan yeni isimlerle takımdaki aksayan yönleri telafi etmeye çalıştık. Yaşanan bu süreçte takım olma olgusu ilk yarının sonlarına doğru kendini göstermişti. İkinci yarıya ise daha hazır ve daha motive olmuş bir şekilde başladık. Anadolu Efes'e ve Beşiktaş'a küçük skorlarla kaybettik ama diğer maçlarımızın hepsini aldık.

Çok önemli oyuncumuz olan Tutku iyileşti, şuanda takımımız oturdu. İlk yarıda kaybettiğimiz takımlardan biri olan Tofaş'dan 95-81'lık skorla rövanşı aldık. Bundan sonra Trabzonspor Medical Park yoluna emin adımlarla devam edecektir. Önümüzdeki maçların hepsini final havasında oynamaya başlayacağız. Hedeflerimizden biri olan, aramamıza ve camiamıza yakışır bir takım oluşturmakta bunu başardık. Takım ligde kalıcı olmaya başardı ve artık ses getiren bir takım oldu. Basketbol'un kalıplaşmış takımları arasına Trabzonspor Medical Park'da girmiştir. Beko Basketbol Liginde güven veren bir takım olduk. Bu süreçte Başkan Abiş Hopikoğlu ve sponsorumuz Medical Park'a çok teşekkür ediyoruz. Zor günlerden geçtik hep bize destek oldular" dedi.
Trabzonspor sevdalılarının her zaman bizim başımızın üstünde yeri vardır diye Saral, sözlerini şöyle tamamladı.

"Şehir Basketbola aşikar değildi. Maçları kazandıkça taraftarımızında bize karşı olan ilgisi artıyor. Bir aile seyircimiz var. Bunun farkındayız. Bunu giderek yaygınlaştırmak ve basketbolu Trabzon'da yeni bir ilgi alanı olması yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedeflerimizde biride budur. Oturmuş bur taraftarımızı var bu bizi mutlu ediyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler