TS'de kritik mücadele

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kolay bir maç olmayacağını ama puan ya da puanlar kazanmak istediklerini söyledi.Kaynak, zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek

TS'de kritik mücadele

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kolay bir maç olmayacağını ama puan ya da puanlar kazanmak istediklerini söyledi.

Kaynak, zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz ligin namağlup lideri. Bugüne kadar tek puan kaybı yaşamışlar, ikincisini de bizim maçımızda yaşamalarını istiyoruz. Beşiktaş karşılaşması kolay bir maç olmayacak ama biz de puan ya da puanlar kazanmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş ile Trabzon'da yaptıkları ilk karşılaşmayı 2 sayı fark ile kaybettiklerini ifade eden Kaynak, "O maçtan bugüne kadar çok şey değişti. Lige daha çok ısındık ve tecrübe edindik. Sık aralıklarla yapılan maçlar nedeniyle yeterince idman yaptığımızı söyleyemem ama zinde kaldığımızı söyleyebilirim. Maçı, her ne kadar zor olsa da kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ortaya koyacağımız oyunla kolay bir ekip olmadığımızı göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak, zor ama imkansız olmayan bir maça çıkacaklarını kaydederek, "Bu zorlu maç öncesi İstanbul'da yaşayan çok sayıdaki Trabzonlu sporseverlerden bize destek olmalarını isteyeceğim. Taraftarlarımız varlığı gücümüze güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor