TS'de kongre sesleri!

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası yüksek sesle konuşulmaya başlanan kongre sesleri yetkililerden cevap nitelikli açıklama geldi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, takımın ligdeki kötü durumu ve yönetim içerisindeki ç

TS'de kongre sesleri!

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası yüksek sesle konuşulmaya başlanan kongre sesleri yetkililerden cevap nitelikli açıklama geldi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, takımın ligdeki kötü durumu ve yönetim içerisindeki çatlaklar nedeniyle olağanüstü seçim kararı alacağı öne sürüldü. Bu iddia kısa sürede hızla yayıldı, taraftarlar arasında en çok konuşulankonulardan biri haline geldi. Ancak bunun doğru olmadığı anlaşıldı. Yönetime yakın kaynaklar, böyle bir düşüncenin olmadığını dile  getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler