TS'de kongre kazanı kaynıyor!

Trabzonspor eski başkanlarından ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer, olası bir kongreye hazırlıksız yakalanmamak için çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.Özkan Sümer’in ekibinde Trabzonspor’da daha önce yöneticilik yapan birkaç ismin yanı sıra futbol y

TS'de kongre kazanı kaynıyor!

Trabzonspor eski başkanlarından ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer, olası bir kongreye hazırlıksız yakalanmamak için çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Özkan Sümer’in ekibinde Trabzonspor’da daha önce yöneticilik yapan birkaç ismin yanı sıra futbol yazarı ve teknik adam Hasan Al da bulunuyor. Özkan Sümer’in başkanlığa getirmek istediği ilk isimlerden biri, ANAP eski milletvekili, eski bakanlardan ve Trabzonspor eski yöneticilerden Eyüp Aşık. Özkan Sümer’in, ismini gündeme taşıdığı Eyüp Aşık ile henüz görüşmediği öğrenildi.

Özkan Sümer’in Trabzonspor’un geleceğinden endişeli olduğunu söyleyen Aşık, ‘Özkan abinin Trabzonspor’un başına bir hal gelecek diye endişe duyduğunu hissediyorum. Haksız da değil’ diyor. Özkan Sümer’in başkanlığa getirmek istediği Eyüp Aşık ile Hasan Al’ın görüştüğü ve Özkan Sümer’in düşüncelerini Eyüp Aşık’a aktardığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor