TS'de kıyasıya rekabet

Trabzonspor'un kalesinde yaşanan rekabet golcu futbolcular arasında da yaşanacak. İsaac'ın takımla beraber çalışmaya başlamasıyla Umut Bulut, Gökhan Ünal arasında kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Bordo mavili takım Tony Slyva'nın bonservis sorun

TS'de kıyasıya rekabet

Trabzonspor'un kalesinde yaşanan rekabet golcu futbolcular arasında da yaşanacak. İsaac'ın takımla beraber çalışmaya başlamasıyla Umut Bulut, Gökhan Ünal arasında kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor.

 

Bordo mavili takım Tony Slyva'nın bonservis sorunun halledilmesinden sonra kalede Tolga Zengin ve Onur arasında bir rekabet yaşanacak.

 

KALEDEKİ REKABET FORVETTE DE YAŞANACAK

 

Kalede yaşanan rekabet forvette de yaşanacak. Trabzonspor Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarında forvet hattında Gökhan Ünal ve Umut Bulut görev aldı. Şimdi bunlara İsaac katılacak.

 

İSAAC YARIN AKŞAM GELİYOR

 

İsaac'ın gelmesiyle forvette kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Takımla beraber idmanlara çıkacak İsaac'ın performansı forvette Umut Bulut veya Gökhan Ünal'dan birini kesecek gibi görünüyor.

 

YANAL BEŞİKTAŞ MAÇINDA RİSK ALIR MI?

 

Gelecek hafta oynanılacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçında Trabzonspor'un kalesini kim geçeceği merak edilirken, Yanal forvet hattında bir değişikliğe gider mi, İsaac'ın takımla beraber çalışmaya başladıktan sonra performansını görecek, ona göre kararını verecek. Şuan ki görüntü Ersun Yanal'ın Ankaraspor ve Ankaragücü kadrosunu bozarak risk almak istemediği yönünde.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor