TS'de kimler 11'de oynayacak?

Bu arada Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Mustafa Akçay’dan görevi devraldıktan sonra kadroda mini revizyonlar yaparak, ideal 11’ini şekillendirmek için yoğun çaba harcıyor.Özellikle orta saha ve hücum hattında revizyonlar yapan genç teknik ad

TS'de kimler 11'de oynayacak?

Bu arada Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Mustafa Akçay’dan görevi devraldıktan sonra kadroda mini revizyonlar yaparak, ideal 11’ini şekillendirmek için yoğun çaba harcıyor.

Özellikle orta saha ve hücum hattında revizyonlar yapan genç teknik adamın, Fenerbahçe karşısında da farklı bir 11’i denemesi bekleniyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle Colman ve Janko’yu Torku Konyaspor ile oynanan maçta kadroya almayan Mandıralı’nın, Fenerbahçe maçında bu isimlerden yararlanmayı planladığı belirtildi. Mandıralı’nın gelişinin ardından formayı hasret kalan Emre Güral ise yeniden kendisini kanıtlayıp formayı kapmak için yoğun çaba harcıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor