TS'de işin içine mi çekiliyor

Şike operasyonunun ilk dalgasında Aziz Yıldırım, Bülent Uygun, Ümit Karan ve bir çok isim tutuklanarak Metris cezaevine konulmuştu. Bu hafta ise 2. Dalgası gerçekleştirilen şike operasyonunda önce başkan Şener, İşadamı Zeki Mazlum, Asbaşkan Nevzat Şakar g

TS'de işin içine mi çekiliyor

Şike operasyonunun ilk dalgasında Aziz Yıldırım, Bülent Uygun, Ümit Karan ve bir çok isim tutuklanarak Metris cezaevine konulmuştu. Bu hafta ise 2. Dalgası gerçekleştirilen şike operasyonunda önce başkan Şener, İşadamı Zeki Mazlum, Asbaşkan Nevzat Şakar gözaltına alınmıştı.

Yine dün ifade vermek üzere Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve Genel Menajer Caner Çuvalcıoğlu emniyete çağırılmıştı ve bugün de sayı artarak Trabzonsporlu 2 yönetici Temel Kazancıoğlu ve Recep Denizeri’nin de ifadesi istenildi. Haber61.net’in edindiği sağlam bilgilere göre Trabzonspor’un herhangi bir şike girişimi veya suç unsuru bulunmadığı edindiğimiz bilgiler arasında. Yaşanan gözaltı ve ifadelerin istenmesi Trabzonspor cephesinde şok etkisi yaratırken, herhangi bir suç bulgusu olmadan sadece sohbet esnasında latife yapılarak kurulan cümlelerin irdelenmesiyle Trabzonsporluların ifadelerinin alınması akıllara soru işaretleri getiriyor.

Fenerbahçe'nin şike belgeleri göörüntüleri basında furya gibi eserken Trabzonspor ile ilgili ortada belge ve görüntü bulunmaması, buna rağmen gözaltı ve ifade alınma sayısının Trabzonspor tarafında artması "Trabzonspor'u da şikeye bulaştırmak için özel bir çaba mı harcanıyor" sorusunu akıllara getiriyor.

haber61.net'i arayan bir çok taraftar ise "Türk ordusunda General Trabzonspor'da yönetici kalmadı. onlarda acaba bu şekildemi içerideler" diye esprili açıklamalarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor