TS'de hedef ilk 3

Erkekler  Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenerek ligde ilk üç arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeditepespor'u 33-29 yenerek galibiyet s

TS'de hedef ilk 3

Erkekler  Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenerek ligde ilk üç arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeditepespor'u 33-29 yenerek galibiyet serilerini devam ettirdikleri karşılaşmaya ilişkin "Maçın başlarında biraz zorlanmıştık. Nihayetinde oynadığımız ekibin, ligin alt sıralarında yer alması nedeniyle acil puana ihtiyacı vardı. Tecrübe ve kalitemizi ortaya koyarak oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık" diye konuştu.

Takımda şanssız sakatlıkların yaşandığını söyleyen Kaynak, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a karşı oynayacakları maçla ilgili ise şunları kaydetti:

"Yorgunluk bir yana bizi daha çok sakatlanan oyuncularımızın bu maça denk gelmesi düşündürüyor. Kritik bir maç öncesi sakatlıklar bizi üzdü. Karşılaşacağımız Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 16 sporcusu ile oynayan bir ekip. Çabuk ve hızlı oynayan bir takım. Karşılaşmada, oyunun temposunu düşürüp kendilerini üzerimize çekmeye ve süratli oyuncularına önlem almaya çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenerek ligde ilk üç arasına girmeyi hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor