TS'de Gözler Devler Ligi'nde

Süper Lig'in 7. ve 8. haftasında oynadığı maçlarda aldığı beraberliklerle morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, Gaziantepspor karşısında deplasmanda alınan galibiyet moralleri düzeltti.90+3'te gelen üç puanla Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de üç maçlık gali

TS'de Gözler Devler Ligi'nde

Süper Lig'in 7. ve 8. haftasında oynadığı maçlarda aldığı beraberliklerle morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, Gaziantepspor karşısında deplasmanda alınan galibiyet moralleri düzeltti.

90+3'te gelen üç puanla Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de üç maçlık galibiyet özlemine son veren Bordo-mavililer, Şampiyonlar Ligi'nde 2 Kasım Çarşamba günü sahasında oynayacağı CSKA Moskova maçını da kazanarak gruptan çıkma iddiasını güçlendirmek istiyor.

Gaziantep deplasmanında Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golü atan tecrübeli futbolcu Halil Altıntop, son iki maçta kaybettikleri 4 puanın ardından, bu haftaki galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Bu galibiyetin kendileri için öneminin büyük olduğunu anlatan yıldız oyuncu, "Son iki haftada Bursaspor ve Antalyaspor maçlarında 4 puan kaybetmiştik. Bu sonuçlar Trabzonspor'a yakışmamıştı. Bu hafta alacağımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Uzatmalarda bulduğumuz golle de olsa Antep deplasmanından üç puanla döndüğümüz için mutluyuz." dedi.

Galibiyetin kendisinin gol atmasından daha önemli olduğunu ifade eden gurbetçi futbolcu, bu galibiyetin hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerine ulaşmada bir motivasyon olmasını diledi.

Çarşamba günü oynayacakları CSKA Moskova maçına da değinen Halil Altıntop, "İlk maçta çok kötü, hak etmediğimiz bir skor vardı. Gruptan çıkmak istiyorsak evde 3 puan almalıyız. Burak gibi önemli futbolcularımız geliyor. Hedefimize ulaşırız inşallah." diye konuştu.

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncularından Giray Kaçar da, Gaziantep maçının ardından CSKA Moskova maçını da kazanarak camialarının yüzünü güldürmek istediklerini belirtti.

Gaziantepspor maçındaki performansı ile taktir toplayan Aykut Akgün de, Gaziantpespor deplasmanında son dakikaya kadar gösterdikleri mücadelenin karılığını aldıklarını söyledi. Genç futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova maçına da en iyi şekilde hazırlanıp, rövanşı almak istediklerini ifade etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor