TS'de gözler derbiye çevrildi

Turkcell Süper Lig'de 14 Eylül Pazar akşamı kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da yeni transferleri bu maçın heyecanı sardı. Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerin ardından sezonun ilk 2 maçında Ankaraspor ve Ankaragücü'nü mağlup ede

TS'de gözler derbiye çevrildi

Turkcell Süper Lig'de 14 Eylül Pazar akşamı kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da yeni transferleri bu maçın heyecanı sardı.

Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerin ardından sezonun ilk 2 maçında Ankaraspor ve Ankaragücü'nü mağlup ederek dikkatleri çeken Trabzonspor'da bütün gözler hafta sonu Beşiktaş ile yapılacak maça çevrildi. Sezona çok sayıda transferle başlayan bordo-mavililerde kadroya dahil edilen 12 futbolcudan 11'i Trabzonspor forması altında ilk derbi heyecanını yaşayacak. Galatasaray'da oynadığı dönemde Türkiye'de birçok derbi maça çıkan Rigoberto Song dışında diğer futbolcuların derbi tecrübesi bulunmuyor.

Egemen Korkmaz, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Giray ve Isaac gibi oyuncular Trabzonspor'a transfer olmadan önce farklı takımlarında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı mücadele etseler de, Trabzonspor forması altında Beşiktaş maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tony Slyva, Cale, Colman, Ceyhun, Fatih, Abdulaziz de Trabzonspor forması altında ilk kez bir derbi maça çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor