TS'de görkemli açılış F.Galeri

Bordo Mavili ekibin yönetim kurulu tarafından yapılan düzenlemeyle son derece lüks hale getirilen yemekhane ile kondisyon salonunun açılışı bu akşam yapıldı. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde kurdeleyi başkan Sadri Şener , Trabzon

TS'de görkemli açılış F.Galeri

Bordo Mavili ekibin yönetim kurulu tarafından yapılan düzenlemeyle son derece lüks hale getirilen yemekhane ile kondisyon salonunun açılışı bu akşam yapıldı.

Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde kurdeleyi başkan Sadri Şener , Trabzon Belediye başkanı Volkan Canalioğlu ve Trabzon Valisi Nuri Okutan birlikte yaptılar.



ACILIŞ GÖRKEMLİ OLDU

Trabzonspor'da bu akşam yapılan açılış törenine eski yöneticiler büyük ilgi gösterdi. Açılış törenine Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener mevcut yönetim kurulu üyeleri, Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, KTÜ Rektörü İbrahim Özen , İl Emnyet Müdürü Feridun Boz, Eski başkanlardan izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ve eski asbaşkanlardan Haşim Sayitoğlu ile Erol Tuna Karadenizspor kulübü başkanı Fikret Yavuz yöneticiler, Teknik direktör İhsan Derelioğlu eski yöneticiler ve Trabzonspor Bayan komitesi üyeleri katıldı.

Fotoğraflar için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor