TS'de Genel Kurulu yapıldı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün (31.10.2011) saat 15.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.Genel Kurula Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Müdür Si
TS'de Genel Kurulu yapıldı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün (31.10.2011) saat 15.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurula Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Müdür Sinan Zengin ile Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Denetleme Kurulu Üyesi Özkan Öztürk, Sermaye Piyasası Kurulu gözlemcileri ve yatırımcı temsilcileri katıldı.

Toplantıda daha önce ilan edilen gündem maddeleri sırasıyla görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.