TS'de futbol beğenilmedi

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, her maça 3 puan için çıktıklarını belirterek, ''3 haftada 9 puan bekliyorduk. Ancak Beşiktaş beraberliği ile 7 puan aldık. Alamadığımız her puan bizim için kayıp'' dedi. Zirveye oynayan rakiplerin puan kaybından çok kend

TS'de futbol beğenilmedi
Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, her maça 3 puan için çıktıklarını belirterek, ''3 haftada 9 puan bekliyorduk. Ancak Beşiktaş beraberliği ile 7 puan aldık. Alamadığımız her puan bizim için kayıp'' dedi.

Zirveye oynayan rakiplerin puan kaybından çok kendi alacakları puanlara baktıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Oyun olarak istenilen seviyede değiliz, ama bu da normaldir. Yeni bir takım, uyum, birbirini tamamlama ve tanıma süreçleri var. Onlar daha pozitif hale geldiği zaman, oyun taraftarları da teknik adamları da yönetimleri de daha memnun eder duruma gelecektir'' diye konuştu.

-DENİZLİSPOR MAÇI-

Hacısalihoğlu, Denizlispor ile cuma günü yapacakları karşılaşmaya her maç gibi galibiyet için çıkacaklarını kaydederek, şöyle konuştu:

''Zirveye oynayan takımların böyle kısa dönemde de maçları olur, sıkışık maçları da olur. Onlara hazırlıklı olması lazım. O nedenle her maçta ne olursa olsun 3 puan hedefiyle maçlara çıkmamız lazım. Bu maçı da tahmin ediyoruz ki o şekilde arzu edilen neticeyle tamamlayacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor