TS'de eldivenler el değişiyor

Egemen mi, Giray mı? Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyetinin kadroya yansımaları için Gaziantepspor maçı beklenirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın ne gibi değişikliklere imza atacağı da aşağı yukarı netleşti. Deneyimli hocanın eldivenleri Tolga Zengin

TS'de eldivenler el değişiyor
Egemen mi, Giray mı?
Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyetinin kadroya yansımaları için Gaziantepspor maçı beklenirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın ne gibi değişikliklere imza atacağı da aşağı yukarı netleşti. Deneyimli hocanın eldivenleri Tolga Zengin'den alıp haftalardır forma bekleyen Tony Sylva'ya vermesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Yanal ve kurmayları Senegalli'nin savunmayla uyumunu artırmak için yoğun çaba harcıyor. Savunmada da birkaç değişiklik planlanıyor.

Umut mu, Gökhan mı?
Moralsiz Tayfun'u dinlendirme kararı alan Ersun Yanal, onun boşluğunu Serkan Balcı ile dolduruyor. Egemen'in hafif sakatlığı ise ligde forma görmeyen Giray'ı umutlandırıyor. Eğer son çalışmalarda Egemen'den beklenen verim alınamazsa genç yıldız Song'un partneri oluyor. Hüseyin ve Selçuk'tan savunmaya daha fazla destek vermelerini isteyen tecrübeli hoca, tek forvete dönüşü de düşünüyor. Geride Isaac-Colman-Yattara'lı bir hat üzerinde duran Yanal, Umut ile Gökhan arasında tercih aşamasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor