TS'de Burak Gürdal'ın ilk şartı

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Genel Koordinatör görevine getirilen Burak Gürdal yönetime ilk şartını sundu.Gürdal, Hacıosmanoğlu yönetimince görevine son verilen eski Genel Müdür Sinan Zengin'in kulübe geri dönmesini talep etti.Bu

TS'de Burak Gürdal'ın ilk şartı

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Genel Koordinatör görevine getirilen Burak Gürdal yönetime ilk şartını sundu.

Gürdal, Hacıosmanoğlu yönetimince görevine son verilen eski Genel Müdür Sinan Zengin'in kulübe geri dönmesini talep etti.

Bu öneri Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından kabul edildi.

Trabzon'a sürekli yerleşip mesai verme imkanı bulunmayan Burak Gürdal'ın geçmişte de kulübe gelişinde rol oynadığı, güvendiği bir isim olan Zengin'i tekrar işin başına getirerek organizasyonu bu şekilde yönlendirmeyi düşündüğü belirlendi.

Gürdal sorumluluk alma konusundaki şartını bu şekilde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na kabul ettirdi.

Muharrem Usta ile telefonda görüştüğü için Zengin'in işine son veren ve hakkında kamuoyuna sert açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu Gürdal'ın ısrarı karşısında yumuşadı.

Haksız yere işten el çektirildiği ve basın yoluyla kendisine haksız ithamlarda bulunulduğu gerekçesiyle dava açan Sinan Zengin'in gelecek teklife ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Bu arada yönetim içerisinde bazı isimlerin de Zengin'in dönüşüne sıcak baktıkları ancak kamuoyu önünde daha önceki söylemleri nedeniyle düzeltme yapması gerektiği görüşünde oldukları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor