TS'de Bomba İddiaya Cevap

Ajansspor.com'da dün yer alan "Trabzon'u sarsacak iddia" haberi ses getirmeye devam ediyor!Trabzonspor'un geçen hafta oynadığı G.Oftasşspor maçını tribünde taraftarlar arasında takip ettiğini belirterek, yönetim aleyhine bağıranlar ve bu grubu destekleyen

TS'de Bomba İddiaya Cevap

Ajansspor.com'da dün yer alan "Trabzon'u sarsacak iddia" haberi ses getirmeye devam ediyor!

Trabzonspor'un geçen hafta oynadığı G.Oftasşspor maçını tribünde taraftarlar arasında takip ettiğini belirterek, yönetim aleyhine bağıranlar ve bu grubu destekleyenler hakkında iddialar öne süren Trabzonsporlu eski futbolcu Haluk Kulaçoğlu'na, suçlamaların muhatabı olan "Gurbetçi Taraftarlar Derneği"nden cevap geldi.

Derneğin yapılacak olan kongresinde tek liste ile başkan adayı olan Turan Özdemir, iddialara sert biçimde yanıt verirken, ciddi başka iddiaları da gündeme taşıdı.

İşte Ajansspor.com'a konuşan Özdemir'in şok açıklamaları:

-ÜMRANİYE'DEKİ BİNA İCRALIK-
Ümraniye'de İbrahim Hacıosmanoğlu'na ait olduğu iddia edilen “Gurbetçi Taraftarlar Dernek binasının” kira kontratının kendi üzerine olduğunu belirten Turan Özdemir, “Oranın kiracısı benim. Mal sahibi ise Rizeli bir ağabeyimiz. Kendi imkanlarımız ve borçla, belki de Türkiye'deki en güzel Trabzonspor mekanını açtık. Ama şuan 4 aylık kira borcumuz ve icra davamız var. Bundan kurtulmak için de kongreye gidiyoruz. Bu borcu ödeyebilmek için yeniden bir yönetim oluşturacağız. Hepimiz Trabzon'da kongre üyesiyiz ve bu kulübün menfaatleri için çalışan insanlarız” dedi.

-“OTOBÜSLERLE GİTMEDİK”-
“Kimseden bilet almadık” diyen Özdemir, Ankara'ya iddia edildiği gibi 4-5 otobüsle değil, birkaç minibüs ve arabalarla, kendi imkanları dahilinde gittiklerini ifade ederken, “Ayrıca bazı arkadaşlarımızın otobüs bilet parası eksiği için de tribünde herkesten 1'er lira para topladık. 300 lira para ile onların eksiğini tamamladık. Bizim minibüsle ve arabayla Ankara'ya gittiğimiz, otoban gişelerinden kesilen makbuzlarımızla da ispatlı.” dedi.

-“BİLETLERİ KENDİMİZ ALDIK”-
Tüm bu söylediklerini kendilerinin ispat edebileceğini fakat Kulaçoğlu'nun kaynağı olmayan iddialar öne sürdüğünü belirten Özdemir şöyle devam etti;
“Ben Haluk Kulaçoğlu'nun ismini ilk kez duyuyorum. Onun tribünde olma imkanı yok. 'Tribündeki çocuktan bilgi aldım' diyor. O zaman ben de herhangi birinden bilgi aldım diye açıklama yapabilirim. Bizim her şeyimizin ispatı var. Kendi imkanımız ile kurduğumuz derneğimizin binasının bile kirasını ödeyemiyoruz ki ben bunun da haciz belgelerini ortaya çıkartabilirim. Biz kimseden bilet almadık. Ümraniye'deki derneğin nasıl ayakta durduğu ortada. Ben kendi adıma eğer bir tane bilet aldıysam dünyanın en namussuz insanıyım. Biz biletlerimizi kendi imkanlarımız ile aldık”

-“SİVASSPOR MAÇI ÖNCESİ 5 BİN BİLET DAĞITILDI”-
Özdemir ayrıca provakasyon iddialarıyla gündeme gelen olaylı Sivasspor maçı öncesinde yaşananlarla ilgili çok çarpıcı bir iddia da öne sürerken, 5 bin tane biletin yönetime yakın kaynaklarca dağıtıldığını söyledi.

Özdemir bu konu hakkında şunları kaydetti;
“Sivasspor maçı öncesi sabaha karşı Zorlu Otel'de Trabzon Liman Müdürü Muzaffer Eriş ve Nuri Albayrak'ın danışmanı Fuat Guguloğlu, Trabzon'daki grupların yüzde 90'ına 5 bin tane bedava bilet dağıttı. Bunlara Trabzon Zorlu Otel'in kamera kayıtlarından ulaşılabilir. 5 bin tane bileti sadece taraftar bizi protesto etmesin diye dağıttılar. O zaman provake ettiler diyen kendileri, provake eden kendileri. Bunu anlamak zor! Kendi kendilerini mi provake ettiler? Ortada bir şey olmasa, hiçbir Trabzonspor taraftarı takım galipken sahaya atlamaz. Daha önce de maçlarda sahaya atlandı. Diğer takımların maçlarında da oldu. Bunlar münferit olaylar. Böyle organize bir olay olmaz!”

-“HERKES BAĞIRIYOR”-
Bu iddiaları öne sürenleri mahkemeye vereceklerini de söyleyen Özdemir, iddiaların aksine tribünde belli bir grubun değil, herkesin yönetim aleyhine bağırdığını kaydetti. Özdemir; “Tribünde yönetim istifa diye bağıranlar, Ankara'daki Bordo-mavi.net'ler, Gazi Üniversiteliler, Gurbetçi Gençler. Yani kısacası tribünde bağıran ve taraftarı bağırtan insanlar.” dedi.

-“ZORUMUZ ALBAYRAK'IN TRABZONSPOR'U YÖNETİM ŞEKLİ”-
Dernek olarak eleştirilerinin yönetime olduğunu belirten Özdemir, “Fatih Tekke'yi sattılar. Murat Ocak'a 1 milyon 800 bin dolara alıp, İstanbul Büyükşehir'e bedelsiz verdiler. Büyükşehir Belediye'den Kaleci Ahmet'i aldık, 2 maçta toplam 18 dakikada 5 gol yedi. Bu paralar sokağa gitti. Kartal'da benzin istasyonunun şartnamesi için kulübü arayan petrol firması yetkilileri, kulüp tarafından Başkan Nuri Albayrak'ın muhasebesine yönlendirildi. Bizim zorumuz bunlarla. Bizim Albayrak'ın şahsıyla değil, Trabzonspor'u yönetim şekli ile ilgili sorununuz var. Biz de kongre üyesiyiz ve bunları eleştiriyoruz” diye konuştu.

-“TAKIM GALİP DE GELSE PROTESTO EDECEĞİZ”-
Takım galip de gelse, gol de atsa yine de yönetim aleyhine bağrılacağını söyleyen Özdemir, Nuri Albayrak'tan ve yönetimden de şu ana kadar hiçbir destek istemediklerini söylerken, “Onlardan istemediğimizi başkasından hiç istemeyiz. Bizim İbrahim Hacıosmanoğlu'na da bir desteğimiz yok. Biz sadece geçen yıl Fenerbahçe ve Ali Koç'la ilgili yaptığı çıkışı destekledik. Bununla ilgili açıklamalar da yaptık. 'Futbol sahada oynansın' dedik. Biz bu olayda Hacıosmanoğlu'nun tavrını destekledik. Ama bizim bir başkan adayımız yok. Çıkan her adayı projesine göre destekleriz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Bu arada akşam yapılacak olan kongrede “Gurbetçi Gençler Derneği”nin adının “Trabzonspor Altyapı Derneği” olarak değişeceği, yapılacak olan başkanlık seçiminde de Turan Özdemir başkanlığında tek liste ile seçime gidileceği belirtildi.

İlgili Haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor