TS'de bol isimli gündem

Gün geçmiyor ki Trabzonspor'un transfer edeceği isimlere bir yenisi eklenmesin. Trabzon'un yerel Gazetelerinden Günebakış gazetesinde bugün yayınlanan bir habere göre Trabzonspor'da yeni hedef Bryan Ruiz. Gazetenin haberi şöyle: Trabzonspor yönetimi trans

TS'de bol isimli gündem

Gün geçmiyor ki Trabzonspor'un transfer edeceği isimlere bir yenisi eklenmesin. Trabzon'un yerel Gazetelerinden Günebakış gazetesinde bugün yayınlanan bir habere göre Trabzonspor'da yeni hedef Bryan Ruiz.

 

Gazetenin haberi şöyle:

 

Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını yürütürken yararlandığı isimlerden biri olan Belçikalı Teknik direktör Georges Leekens'in önerilerinide dikkate alıyor. Leekens'in Belçika'da izlenmesi ve alınması yönünde rapor verdiği isimlerin başında şimdi de Gent takımında forma giyen Kosta Ricalı forvet oyuncusu Bryan Ruiz Gonzales eklendi.

 

Kosta Rica milli takımında forma giyen 1.86 metre boyundaki 22 yaşındaki forvet oyuncusu izlendi ve çok olumlu bulundu. Bu oyuncunun son kez Teknik direktör Ersun Yanal tarafından izlenip, alınıp alınmaması yönünde kesin kararın verileceği bildirildi. Yanal bu amaçla Belçika'ya gidecek.

 

Farklı İsimler de var

 

Yine Gent takımında forma giyen 23 yaşındaki Kosta Rica'lı oyun kurucu Rrandall Azofeifa'nın da bir kez daha izlenip hakkında net karar oluşturulacağına dikkat çekildi.

 

Ersun Yanal'ın, Antwerp'in Kolombiyalı oyun kurucu Daniel Cruz'u yakın takibe alacağı belirtildi. Yine Belçika'nın Cherloroi takımında oynayan Nijerya'lı forvet Joseph Akpala'nın yakın takip altında olduğuna da işaret edildi.

 

Trabzonspor'un Anderlehct'in faslı orta saha oyuncusu Moubarek Boussoufa'yla da yakından ilgilendiği bildirildi. Öte yandan Fransa'nın Metz takımında forma giyen, 22 yaşındaki Senegal'lı futbolcu forvet Babacar Gueye'nin de takip edilmesi kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor