TS'de bir sorun da o bölgede...

Ocak ayında takıma yeni bir golcü katmak isteyen Trabzonspor’da bir sorun da sol bekte yaşanıyor. Özellikle ligin ilk yarı maçlarında savunmanın sol kanadında istikrar tutturamayan bordo-mavili ekip, 6 farklı ismi denedi.30 resmi maça çıkan Karadeniz takı

TS'de bir sorun da o bölgede...

Ocak ayında takıma yeni bir golcü katmak isteyen Trabzonspor’da bir sorun da sol bekte yaşanıyor. Özellikle ligin ilk yarı maçlarında savunmanın sol kanadında istikrar tutturamayan bordo-mavili ekip, 6 farklı ismi denedi.

30 resmi maça çıkan Karadeniz takımı, Avrupa ve Türkiye’deki karşılaşmalarda sürekli bir arayış içerisine girdi. Sezon başında Ondrej Celustka ile başlayan süreçte yabancı kısıtlaması nedeniyle Çek savunmacı takımdan ayrılmış ve sorun başlamıştı.

Chelsea’den gelen yeni transfer Florent Malouda bile Dinamo Minsk maçında sol bekte denendi. Uzun süre hücum oyuncusu Olcan Adın’ı da kullanan Akçay, stoper Aykut Demir’i de zaman zaman sola kaydırdı. Bir türlü istenen verim alamamasından dolayı son çare olarak kanatlarda oynayan Kadir Keleş’i Apollon karşılaşmasında sol beke monte eden Akçay, Yusuf Erdoğan’ı da maç içerisinde sol beke çekmek zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor