TS'de bayanlar, çocuklar sabırsız!

Trabzonspor'da bayan ve çocuk taraftarlar sabırsız... Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Takımımızın Ankaragücü ile oynayacağı müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız kendilerine ayrılan tribünü doldur

TS'de bayanlar, çocuklar sabırsız!

Trabzonspor'da bayan ve çocuk taraftarlar sabırsız... Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Takımımızın Ankaragücü ile oynayacağı müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız kendilerine ayrılan tribünü doldurmak için sabırsız.

Karşılaşmaya yoğun ilgi olması beklenirken bayan ve çocukların kullanacağı gişe ve girişler de belli oldu.

Buna göre maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar, kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri, maç günü saat 11.00'de stadyum önündeki Biletix gişelerinden temin edebilecekler.

Bu gişenin diğerlerinden ayrılması için üzerine TFF Pazarlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan “TFF Kadın ve Çocuk Gişesi” yazılı tasarım yerleştirildi.

İlgili taraftarlarımız kendileri için hazırlanan mavi renkli davetiye niteliğindeki biletlerini, üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimlik fotokopilerini vermek kaydıyla alabilecekler.

16 yaş altı çocuklar, davetiye niteliğindeki biletlerini gişeden yanlarında veliler olmak kaydıyla temin edebilecekler.

Taraftarlarımız aldıkları biletler ve TC Kimlik belgeleriyle birlikte kapalı tribününün deniz ve yol tarafında üstüne “TFF Kadın ve Çocuk Biletli Giriş Turnikesi” yazan turnikeden stada giriş yapabilecekler.

Taraftarlarımızın kadın ve çocukların da katılımıyla MKE Ankaragücü maçına yoğun ilgi göstermeleri ve tribünlerin tamamen dolması bekleniyor" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler