TS'de Başkanlık Yarışı

Ak Parti Trabzon mitinginde, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun miting alanına posterler astırması ve gazetelere Başbakan Tayip Erdoğan hakkında teşekkür ilanı vermeleri Trabzon kamuoyunda sert tepkilere yol açmıştı.Başkan Nuri Albayrak'ın bu hamlesi Yönetim

TS'de Başkanlık Yarışı

Ak Parti Trabzon mitinginde, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun miting alanına posterler astırması ve gazetelere Başbakan Tayip Erdoğan hakkında teşekkür ilanı vermeleri Trabzon kamuoyunda sert tepkilere yol açmıştı.

Başkan Nuri Albayrak'ın bu hamlesi Yönetim Kurulu üyeleri arasında da rahatsızlıklara sebep oldu. Trabzon kamuoyunda yaşanan gelişmeler Trabzonspor yönetiminin değişmesi gerektiği faktörünü kamuoyunda oluşturdu.

Trabzon kamuoyu ve taraftarlar artık güçlü bir yönetim ve yeni, yıpranmamış bir başkan istiyorlar. Bu çerçeve etrafında ise iki isim ön plana çıkıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Usta ve Eski Federasyon Başkan Yardımcısı Hüsnü Hayali. Bu iki isimden ise Hüsnü Hayali'nin ismi gerek tecrübesi, gerek futbol bilgisi ve gerekse taraftarlar tarafından istenilen isim olması Hayali'yi ismini zirveye taşıyor.

Hüsnü Hayali'nin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Trabzonspor camiasından gelecek tavırlara göre güçlü bir liste oluşturacağı, İstanbul, Ankara menşeyli isimleri de listesine katacağı yönün de bilgiler alındı.

Trabzonspor cephesinde ise değişimin şart olduğu netleşen tek şey oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor