TS'de Antep hazırlığı sürüyor

Trabzonspor Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo Mavililer bu akşam Mehmet Ali Yılmaz tesisleri Hayrettin Şiranlı sahasında taktik çift kale maç yaptı. Çalışmaya sakatlıkları süren Zafer v

TS'de Antep hazırlığı sürüyor

Trabzonspor Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo Mavililer bu akşam Mehmet Ali Yılmaz tesisleri Hayrettin Şiranlı sahasında taktik çift kale maç yaptı. Çalışmaya sakatlıkları süren Zafer ve Tolga ile ağrıları olan Gökhan katılmadı.



Teknik direktör Hugo Broos nezaretinde yarı sahada yapılan taktik çift kale maçta Onur, Song Cale, Tayfun, Tijukuzu, Serkan, Engin, Yattara, Gabriç ve Umut'tan oluşan sarı takım ,Sylva, Egemen, Giray, Ferhat, Barış, Selçuk, Ceyhun, Ahmet, Alanzinho ve Turgut Kural hocadan oluşan kırmızı takımla karşı karşıya geldi .

Trabzonspor'un Hugo Broos nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çift kale maçı Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticilerde izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor