TS'de Akçay'ın yerine 3 formül!

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime istifasını sunmasının ardından yönetim acil olarak yeni formüller geliştirdi.Bordo mavili takımda Akçay'ın yerine getirilmesi ihtimali olan isimler netleşmeye başladı. Yönetim ilk aşamada Akçay'ın y

TS'de Akçay'ın yerine 3 formül!

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime istifasını sunmasının ardından yönetim acil olarak yeni formüller geliştirdi.

Bordo mavili takımda Akçay'ın yerine getirilmesi ihtimali olan isimler netleşmeye başladı. Yönetim ilk aşamada Akçay'ın yerine takımı yardımcısı Hami Mandıralı 'ya teslim etmeyi planlıyor.

Bordo mavili yönetim Ali Kemal Denizci - Hami Mandıralı ikilisi  veya Sadi Tekelioğlu formülünü devreye sokmayı planlarken Giray Bulak ve Halilhodziç ikilisinden birini de takımın başına getirilebilecek isimler arasında düşünüyor

Yönetim 3 formülden birini hayata geçirmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor