TS'de 40. Yıl Kutlamaları

Trabzonspor'un kuruluşunun 40. yıldönümü, yarın başlayacak ve 3 sürecek etkinliklerle kutlanacak.İlk olarak Ziyabey Sitesi önünde toplanacak olan Trabzonspor camiası, Atatürk Alanı'na kadar bir yürüyüş yapacak ve Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak. Daha so

TS'de 40. Yıl Kutlamaları

Trabzonspor'un kuruluşunun 40. yıldönümü, yarın başlayacak ve 3 sürecek etkinliklerle kutlanacak.

İlk olarak Ziyabey Sitesi önünde toplanacak olan Trabzonspor camiası, Atatürk Alanı'na kadar bir yürüyüş yapacak ve Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak. Daha sonra Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde bir fotoğraf sergisi açılacak. Sergide Trabzonspor'un kuruluşundan bugüne kadar olan bölüm anlatılacak. Akşam ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri önündeki Yat Limanı'nda kuruluş kokteyli düzenlenecek.

Etkinliklerin ikinci gününde ise sabah saatlerinde kulübün eski başkanları, kurucuları, kurullarının ve herkesin toplu halde katılacağı bir mezarlık ziyareti tertip edildi. Rıfat Dedeoğlu, Süha Akçay, Suat Oyman'ın mezarları sembolik olarak ziyaret edilecek. Akşam ise KTÜ Sahil Tesisleri'nde bir balo düzenlenecek. Baloya sanatçı olarak Petek Dinçöz ve Feluka Grubu katılacak.

4 Ağustos Cumartesi günü ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftara açık şölen gerçekleştirilecek. Saat 17.30'da başlayacak stadyum şöleninde Manga, Feluka gruplarının yanı sıra Zeynep Başkan ve Seyfettin Çakıralp da sahne alacak. Trabzonspor'un efsane kadrosunun tamamı bu geceye katılacak ve kendi aralarında bir maç yapacaklar. Aynı akşam Trabzonspor, Gürcistan U 21 Milli Takımı ile bir maç yapacak.

Birçok sürprizin yer alacağı şölende 40. yıla özel olarak hazırlanan belgesel ve 40. Yıl marşı eşliğinde muhteşem havai fişek ve ışık gösterisi de sunulacak. Alt yapı ve amatör spor branş sporcularımızın kortej yürüyüşünün yanı sıra dans gösterileriyle kulübün ürünlerini tanıtıcı defile taraftarlarımıza izlettirilecek.

Şölenin biletleri ise sembolik olarak 2 YTL'den Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle, www.biletix.com.tr adresinden alınabilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor