TS'de 4. Polonyalı Mierzejewski

Trabzonspor'un Polonya'da ön protokol yaptığı Adrian Mierzejewski, bordo-mavili takımın mevcut kadrosundaki 4. Polonyalı oyuncu olacak.Geçen sezon başında Wisla Krakow'dan savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki'yi, devre arasında da yine aynı takımdan forvet

TS'de 4. Polonyalı Mierzejewski

Trabzonspor'un Polonya'da ön protokol yaptığı Adrian Mierzejewski, bordo-mavili takımın mevcut kadrosundaki 4. Polonyalı oyuncu olacak.

Geçen sezon başında Wisla Krakow'dan savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki'yi, devre arasında da yine aynı takımdan forvet Pawel ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek kardeşleri transfer eden bordo-mavililer, Adrian Mierzejewski'yi de alarak bir başka Polonyalı oyuncu ile anlaşma sağladı.

Polonia Varşova Takımının 25 yaşında ileriye dönük orta alan oyuncusunun transferi ile birlikte gelecek sezon takımda 4 Polonyalı oyuncu forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler