TS'de 1 puan için 20 Milyon Euro

Trabzonspor, bu sezon ekonomik yönden yüksek maliyetli transferleri imza atıp flaş transferler yapmasına rağmen Spor Toto Süper Lig'de aradığını bulamadı. Liderin 14 puan gerisinde kalan Karadeniz ekibi hayal kırıklığı yaşattı.Spor Toto Süper Lig'de ekono

TS'de 1 puan için 20 Milyon Euro

Trabzonspor, bu sezon ekonomik yönden yüksek maliyetli transferleri imza atıp flaş transferler yapmasına rağmen Spor Toto Süper Lig'de aradığını bulamadı. Liderin 14 puan gerisinde kalan Karadeniz ekibi hayal kırıklığı yaşattı.

Spor Toto Süper Lig'de ekonomik yönden yüksek maliyetli transferlere imza atıp kadrosunu yıldız oyuncularla güçlendiren Trabzonspor, 19.hafta itibariyle yapmış olduğu yatırımın karşılığını alamadı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, lider Beşiktaş'ın 14 puan geriden takip ederken, Fenerbahçe'yi ise 13 puan geriden takip ederek taraftarına hayal kırıklığı yaşattı.

BİR PUAN İÇİN 20 MİLYON EURO HARCANDI

Trabzonspor, 2013-2014 sezonunda kadro değeri 70 milyon Euro civarında olurken söz konusu sezonda oynadığı 19 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi alarak attığı 26 gole karşılık ise kalesinde 22 gol gördü ve topladığı 29 puan ile 8. sırada yer aldı.

Karadeniz ekibi bu sezon ise transfere büyük paralar harcayarak yatırım yaptı. Yapılan futbolcu yatırımı ile 3 yıllık transfer politikasını da belirleyen bordo-mavililer bugünkü takım değeri ise 90 Milyon Euro'yu aşıyor. Geçtiğimiz sezon ki takım değeri ile bu sezon ki takım değeri arasında 20 milyon Euro'luk fark bulunmasına rağmen Trabzonspor, bu sezon oynadığı 19 maçta 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken attığı 34 gole karşılık kalesinde ise 30 gol gördü ve topladığı 30 puan ile 6. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler