TS ziyaretinde Akyazı konuşuldu

ASKF Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu ve Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile görüştüler. Erdem, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu'nun amatör kümeden gel

TS ziyaretinde Akyazı konuşuldu

ASKF Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu ve Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile görüştüler. Erdem, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu'nun amatör kümeden geldiğini, alt yapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun da amatörün sıkıntılarını iyi bilen bir isim olduğuna dikkat çekti.

Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu, Trabzon amatörüne yönetim olarak değer verdiklerini belirterek, “Trabzon amatör küme ekiplerine tesislerimizi açmak istiyoruz. Bununla ilgili yönetim kurulumuzla görüşüyoruz. Tesislerimizdeki sahaları kullanmadığımız zamanlarda, amatör kulüplerimizin kullanımına vereceğiz” dedi.

Alt yapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu da bu yöndeki düşüncelerini aktardığı ziyarette, Erdem, Akyazı projesine de değindi. Akyazı projesinin yapılabilmesi için Yavuz Selim Sahası'nın gözden çıkarılacak olmasına karşı olduklarını belirten Erdem, “Akyazı'yı devletin yapacak gücü vardır. Avrupa Gençlik Olimpiyatları 48 ülkeden naklen yayınlanacak. Bu çok büyük bir reklam. Bu reklam bütçesi de bu stadı yapmaya yeter. Bu nedenle, burayı yapmak için Yavuz Selim'in ve oradaki spor komplekslerinin yıkılmasına karşıyız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor