TS yüzünün akıyla dönecek

Havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Denizlispor deplasmanından yüzümüzün akı ile döneceğimizi düşünüyorum. Bu deplasmana Trabzon'dan 80 kişi

TS yüzünün akıyla dönecek
Havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Denizlispor deplasmanından yüzümüzün akı ile döneceğimizi düşünüyorum. Bu deplasmana Trabzon'dan 80 kişi de, bizimle gelecek. Bu çok güzel bir olay. Biz yeni bir ekip ve takımız. Her geçen gün üzerine koyarak ve iyi futbol oynayarak maçlarımızı tamamlayacağız. Her geçen gün taraftarımıza daha fazla umut vereceğiz. Beşiktaş maçında 1 puan aldık, 3 puanı kaybettik ama bu normal bir sonuç. Hedefe giden yolda zaman zaman böyle aksaklıklar olabilir" dedi.

Hacısalihoğlu, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'yı ağrıları devam ettiği için maç kadrosuna almadıklarını da ifade ederek, "Yattara, herkesin gözü önünde sakatlandı. Buna rağmen oynamaması maalesef, başka spekülasyonlara yol açtı. Araba gibi şeyler ortaya atıldı. Bunlar gerçeği yansıtmayan haberler. Yattara'nın sakatlığı var ve ağrıları devam ediyor. Denizli maçı kadrosuna da ağrıları devam ettiği için alınmadı. Bu hocayla görüşülmüş bir durumdur. Hiç bir futbolcu Trabzonspor'un önüne geçemez. Hazır olan oynayacak, sakat olan oynamayacak. Daha sonraki maçlarda Yattara kadrodaki yerini alacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler