TS yönetimine Tekirdağ tepkisi

Bu arada Trabzonspor yönetiminin, görev süresiyle ilgili yerel mahkemenin kararını onaylayan Yargıtay’a, karar düzeltme itirazını Tekirdağ’dan yapması tepki çekti.Yönetimin, Tekirdağ’dan yaptığı karar düzeltme başvurusunun postayla Trabzon’a gönderileceği

TS yönetimine Tekirdağ tepkisi

Bu arada Trabzonspor yönetiminin, görev süresiyle ilgili yerel mahkemenin kararını onaylayan Yargıtay’a, karar düzeltme itirazını Tekirdağ’dan yapması tepki çekti.

Yönetimin, Tekirdağ’dan yaptığı karar düzeltme başvurusunun postayla Trabzon’a gönderileceği, burada mahkemenin davacılardan karar düzeltme talebiyle ilgili görüş aldıktan sonra dosyanın yeniden Yargıtay’a gönderileceği belirtildi.

Trabzonspor yönetiminin, zaman kazanmak için karar düzeltme başvurusunu postayla Tekirdağ'dan yapmasına camiadan tepki gösterildi. Taka Gazetesi, ''Trabzonspor yönetimi Yargıtay sürecini uzatmak için kulağı tersinden tutuyor'', Kuzey Ekspres Gazetesi, ''1 hafta süre kazanmak için'', Günebakış Gazetesi, ''Tekirdağ ayıbı. Trabzonspor yönetimi sandığa gitmemek için her yolu deniyor" ifadeleriyle yönetimin tutumunu eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor