TS yönetimine Hami Mandıralı baskısı

 Trabzonspor’da teknik direktör arayışları sürerken takımı Karabük deplasmanına yardımcı antrenör Hami Mandıralı hazırlayacak.Yönetim istifa eden teknik direktör Mustafa Akçay’ın yerine yabancı teknik adam arayışlarını sürdürürken kamuoyunda da  Hami Mand

TS yönetimine Hami Mandıralı baskısı

 Trabzonspor’da teknik direktör arayışları sürerken takımı Karabük deplasmanına yardımcı antrenör Hami Mandıralı hazırlayacak.

Yönetim istifa eden teknik direktör Mustafa Akçay’ın yerine yabancı teknik adam arayışlarını sürdürürken kamuoyunda da  Hami Mandıralı ile devam edilmesi yönünde  görüş oluşmaya başladı.

Trabzonspor’da oynadığı futbol ve attığı gollerle adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran ve Ümit Milli takım teknik direktörlüğü  döneminde de başarılı bir grafik çizen Hami Mandıralı’nın Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinin altından kalkacağına inananların sayısı her geçen gün artıyor

Taraftarlar yönetimin aksine yabancı teknik adam yerine  Hami Mandıralı gibi yerlini yerlisi bir ismin takımın başına getirilmesini isterken taraftarlar sosyal medyada da Hami Mandıralıya destek mesajları vermeye başladı.

Yönetim Trabzonspor taraftarın büyük çoğunluğunun isteğine kulak verip vermeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor