TS' yönetimi memurun eşine duacı(!)

Trabzonspor Yönetimi’ni seçime götüreceği belirtilen karar için yapılan düzeltme talebi bir türlü gerekli makamlara ulaşamadı.MEMURUN EŞİ HASTALANMIŞTrabzonspor Yönetimi’nin, kongre yapmamak için  10 Nisan 2015 de “Karar düzeltme” başvurusunu Tekirdağ’dan

TS' yönetimi memurun eşine duacı(!)

Trabzonspor Yönetimi’ni seçime götüreceği belirtilen karar için yapılan düzeltme talebi bir türlü gerekli makamlara ulaşamadı.

MEMURUN EŞİ HASTALANMIŞ

Trabzonspor Yönetimi’nin, kongre yapmamak için  10 Nisan 2015 de “Karar düzeltme” başvurusunu Tekirdağ’dan yapması meyvesini verdi!

Dilekçeyi Trabzon’a gönderecek memurun eşi hastalanınca dosya hâlâ mahkemeye ulaşmadı.

Yönetim kurulunun görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal eden yerel mahkeme kararını onamasının ardından böyle bir girişim içinde bulunan bordo-mavililerin başvuruyu Tekirdağ’dan yapması, zaman kazanma taktiği olarak yorumlanmıştı.

Bordo-mavililer, karar düzeltme için 10 Nisan’da mahkemeye başvurmuş, ancak bununla ilgili dilekçeyi Trabzon yerine Tekirdağ’a vermişti.


YARGITAY’A GİDECEK ..

Nitekim Trabzonspor’un mevcut yönetimin istediği de oldu. Başvuru dilekçesi, Trabzon’daki ilgili mahkemeye bir türlü ulaşmadı. Tekirdağ’da dosyayı ulaştıracak olan görevlinin eşinin hasta olduğu, bundan dolayı da dosyanın mahkemeye gönderilemediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor