TS yönetimi harekete geçiyor

Devlet destekli yeni Kayseri Stadı'nın tanıtımı ve medyada geniş yer bulması beklenti içindeki şehirleri, en başta da Trabzonspor'u harekete geçiriyor. Başkan Sadri Şener, “Yeni stadı özellikle de Trabzon gibi inşası zor bir zeminde sadece kulüp olanaklar

TS yönetimi harekete geçiyor
Devlet destekli yeni Kayseri Stadı'nın tanıtımı ve medyada geniş yer bulması beklenti içindeki şehirleri, en başta da Trabzonspor'u harekete geçiriyor. Başkan Sadri Şener, “Yeni stadı özellikle de Trabzon gibi inşası zor bir zeminde sadece kulüp olanaklarıyla yapmamız kelimenin tam anlamıyla imkansız. Trabzon bir spor ve futbol kentidir. Bunun için de gereken destek verilmelidir” diyerek mesaj yollamıştı.

Başkent çıkarması
Şener, aynı röportajda eğer böyle bir atılım yapılacaksa 2011 öncesinde bir an evvel düğmeye basılması gerektiğini de vurgulamıştı. Projeleri büyük ölçüde hazır olan stat için Başkan ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde soluğu Ankara'da alacağı bildirildi. Bayındırlık ve İskan Bakanı, Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak'ın da destek vereceği proje konusunda şehrin milletvekillerinden de yardım talep edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor