"TS yoluna devam edecektir"

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda dün deplasmanda Gaziantepspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, rakiplerine yaptıkları hatalar sonucu mağlup olduklarını, hatalardan ders çıkarıp yollarına devam edeceklerini söyledi. Yener

"TS yoluna devam edecektir"

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda dün deplasmanda Gaziantepspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, rakiplerine yaptıkları hatalar sonucu mağlup olduklarını, hatalardan ders çıkarıp yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Gaziantepspor deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, ''Ancak bizim takım, bu değil. Futbolcu kadromuz, kapasitesi, yeteneğiyle orantılı bir sonuç olmadı. Ama futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Ligde her takım birbirini yenecek güçte'' dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında fazla pozisyon olmadığını ve devrenin golsüz eşitlikle sonuçlandığını dile getiren Yener, şöyle konuştu:
''İlk golü biz bulduk ve öne geçtik. Ancak ondan sonra yaptığımız hatalar sonucu yenildik. Futbol, hatalar oyunu. Goller hatalar sonucu olur. Rakibimize yenildik. Önemli olan o mağlubiyete takılıp kalmamak. Bundan sonra ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçı düşüneceğiz. Gaziantepspor maçını unutacağız. Hatalardan ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Nerede yanlış yaptık, nasıl düzeltiriz, onun çabası içinde olacağız.''

Yener, Gaziantepspor yenilgisiyle gruba başlamalarının iyi olmadığını kaydederek, ''Şimdi Beşiktaş ile sahamızda yapacağımız maç daha da önem kazandı. Gaziantep de sahasında Beşiktaş ile oynayacak. Fikstür avantajları Gaziantepspor'un lehine. Bundan sonraki maçları kazanırsak gruptan çıkarız'' diye konuştu. 
     
     -YANAL'A YAPILAN ELEŞTİRİLER- 
     
Yener, teknik direktör Ersun Yanal'a yönelik eleştirilere ilişkin ise ''Kaybeden takımın hocası da, futbolcusu da, yönetimleri de eleştiriliyor. Eleştiriler, normaldir. Nasıl kazandığı zaman övgüler yazılıyorsa, kaybettiği zaman da eleştiriler normaldir. Trabzonspor, 1-2 sonuca endeksli olarak hocası hakkında düşünmez'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor