TS yeni sponsoru NİKE

Trabzonspor Kulübünün yeni forma sponsoru Nike arasındaki resmi sözleşme imzalandı. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde

TS yeni sponsoru NİKE

Trabzonspor Kulübünün yeni forma sponsoru Nike arasındaki resmi sözleşme imzalandı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu.

Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde PAF takımı ve Bayan Futbol takımının da malzemelerini verecek. Yapılan sözleşme gereğince kulübe ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftara ulaşacak. Ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama hakları da kulübe ait olacak.

Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübün kullanımına verecek. Söz konusu anlaşma çerçevesinde katkıları nedeniyle Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak ve Nike Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar'a teşekkürlerimizi sunar, yeni sponsorumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor