TS yeni hamlelere hazırlanıyor

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer'i, Futbolcu İzleme Komitesi'nin başına getirmeyi planlayan yönetim kurulu, Özkan Sümer'den boşalacak olan altyapıya ise teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nu getirmeye hazırlanıyor.

TS yeni hamlelere hazırlanıyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, göreve geldiklerinde kurumsallaşma adına bir takım değişiklikler yapmayı planladıkları ancak transfer ve yoğun geçen maç temposu nedeniyle bu planlarında aksama olduğunu söyledi.

Kimseyi kırmadan, kimseyle ters düşmeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hacısalihoğlu "Göreve geldiğimiz günden beri bir takım kurumsal yapılaşma olarak değişiklikler planladık. Transfer dönemi yoğun geçti. Daha sonra ligde hızlı, ağır ve önemli maçlar oynadık. Bu planlamamız bir parça aksayarak ve geçikerek yürüdü. Doğal olarak bu konudaki düşüncelerimizi görüşerek, kimseyi kırmadan kimseyle ters düşmeden camianın bütünlüğünü koruyarak bir takım gelişmeler yapılıyor. Altyapı ve Futbolcu İzleme Komitesi ile ilgili değişiklikler hakkındaki nihai kararı sayın başkanımızla görüşerek vereceğiz. Bu hafta sonuna doğru bu konularla ilgili olarak gelişmeler olabilir. Ama netleşmiş bir durum yok. Yanlızca düşünce ve çalışma safhasında" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor