TS Yattara'ya son noktayı koydu

Trabzonspor Beşiktaş maçında Yattara'nın kadroda olmamasıyla ilgili çıkan dedikodulara açıklama yaptı.Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yapılan açıklama şöyle: Trabzonspor'un Beşiktaş'la oynadığı müsabakada görev almayan oyuncu İbrahim Yattara'yla ilgili

TS Yattara'ya son noktayı koydu
Trabzonspor Beşiktaş maçında Yattara'nın kadroda olmamasıyla ilgili çıkan dedikodulara açıklama yaptı.Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yapılan açıklama şöyle:

Trabzonspor'un Beşiktaş'la oynadığı müsabakada görev almayan oyuncu İbrahim Yattara'yla ilgili olarak medyada çıkan gerçek dışı haberler nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

“Bilindiği gibi oyuncumuz İbrahim Yattara takımımızın ligin ikinci haftasında Ankara deplasmanında oynadığı MKE Ankaragücü maçında bileğinden sakatlanmış ve sağlık ekibimiz tarafından tedavisine hemen başlanmıştır.

Gelinen aşamada Beşiktaş ile oynadığımız müsabaka öncesinde gerek teknik heyetimiz gerekse de sağlık ekibimiz gerçekleştirilen kontrol sırasında Yattara'ya durumunu sormuş, ağrılarının devam ettiği, kendini iyi hissetmediği cevabını almıştır. Bu nedenle oyuncumuza Beşiktaş maçı kadrosunda yer verilmemiştir.

Tedavi süreci ise devam etmektedir. Gerçekler bu yöndeyken Yattara'yla ilgili olarak medyada yer alan mesnetsiz iddialar kulübümüz tarafından hayretle karşılanmıştır. Öncelikle İbrahim Yatara da dahil olmak üzere hiçbir oyuncumuzla aramızda ekonomik açıdan bir problem bulunmamaktadır.

Tüm oyuncularımızın alacakları varılan anlaşmalar gereği hazırlanan plan dahilinde ödenmektedir. Bunun haricinde yapılan değerlendirmeler tamamen gerçek dışıdır.

Takımımızın bugünkü görüntüsünden çekinen birileri geçmişte olduğu gibi yine paniğe kapılıp dayanaksız ver kaos yaratmaya yönelik haberlerle takımımızın sahip olduğu bütünlük sürecini olumsuz etkileme çabası içerisine girmiş olabilirler.

Ancak bizim camiamızdan ve taraftarlarımızdan beklentimiz bu tür girişimlere itibar etmemeleri, yapanların karşısında da tek vücut olarak durmalaradır.

Bunu başarabildiğimiz oranda zirve mücadelesi içerisindeki yerimiz daha da sağlamlaşmış olacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor