TS Yattara'dan ibaret değil

Zorlu geçen ligin ilk 5 haftasında Trabzonspor, topladığı 13 puanla 4 sezon aradan sonra Yattara'sız liderlik koltuğunu ele geçirdi. 'Yattara'sız bir Trabzonspor olmaz' diyenlere en güzel cevabı Antalyaspor karşısında veren Bordo-mavili takım, 457 gün son

TS Yattara'dan ibaret değil
Zorlu geçen ligin ilk 5 haftasında Trabzonspor, topladığı 13 puanla 4 sezon aradan sonra Yattara'sız liderlik koltuğunu ele geçirdi.

'Yattara'sız bir Trabzonspor olmaz' diyenlere en güzel cevabı Antalyaspor karşısında veren Bordo-mavili takım, 457 gün sonrada liderlik koltuğuna Yattara'sız oturmanın keyfini sürüyor.

Ankaraspor maçında 73 dakika ve Ankaragücü maçında 46 dakika forma giyen Yattara, Beşiktaş, Denizlispor ve Antalyaspor maçlarında ise forma giymedi. Bu zorlu maçları Yattara'sız geçen Trabzonspor, 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Taraflı-tarafsız Yattara gibi özel yeteneklere sahip olan bir oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılması herkesi üzse de, oyuncunun parayı tercih ederek takımdan ayrılmak istemesi üzerine Bordo-mavili taraftarlar, Yattara'nın gitmesine olumlu bakıyor.

Beşiktaş, Denizlispor ve Antalyaspor gibi zorlu maçlarda takımını yanlız bırakmasına rağmen sahada mücadele eden oyuncuların performansı Yattara'yı aratmadı ve takım liderliğe oturdu.

Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın Trabzonspor'dan ayrılacağını açıklamasının ardından Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında sahasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor, 457 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

2004-2005 sezonunun 7. haftasında 19 puanla Fenerbahçe ile birlikte liderliği paylaşan Karadeniz temsilcisi, 2008-2009 sezonunun 5. haftasında 13 puan ile ilk sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor