TS Yattara ile masaya oturuyor

Gelecek sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncusu İbrahima Yattara'nın sözleşmesini uzatmak için harekete geçen Trabzonspor, Gineli oyuncuyla masaya oturuyor. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın menajeri

TS Yattara ile masaya oturuyor

Gelecek sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncusu İbrahima Yattara'nın sözleşmesini uzatmak için harekete geçen Trabzonspor, Gineli oyuncuyla masaya oturuyor.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın menajeri Adnan Demir'in cuma günü Trabzon'a geleceğini ve hafta sonunda bu konuda bir görüşme yapabileceklerini belirtti.

Yattara konusunda şu anda bir problemlerinin bulunmadığını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Yattara'nın sözleşmesinin bitmesine bir yıl daha var. Sözleşmesini uzatmak için bir araya geleceğiz. Şartları tekrar konuşacağız. Ön görüşmelerimiz zaten olumlu'' diye konuştu.

Transfer konusunda çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Oyuncu araştırılıyor, bakılıyor, izleniyor. Değerlendiriliyor, ekonomisine bakılıyor. Aynı yere emsal oyuncular üzerinde değerlendirmeler yapılıyor. Daha neticelenmiş ya da kısa sürede neticelenecek bir şey yok. Ligler de devam ettiği için oyuncu almak ya da sözleşme yapmak şu anda mümkün değil.''

-TUNUSLU OYUNCULARIN TRANSFERİ-

Hacısalihoğlu, transferde sadece Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti ile ilgilenmediklerini belirterek, ''Onların isimleri basında çıktığı için hep ön plana çıkarılıyorlar. Onlarla ilgili de görüşmeler yapılıyor. Fiyat alınıp değerlendirmeler yapılıyor. Onlar da transferi düşünülen birçok oyuncudan bazıları. Şu anda olumsuzluk yok, ama bizden başka kulüpler de bu oyunculara talip. Fiyatlar istediğimiz rakamlarda olursa almayı düşündüğümüz oyunculardır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler