TS Yattara açıklaması yaptı

maraton.com.tr kaynaklı haberde, Yattara'nın bugün antreman yapmak için gittiği Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine sokulmadığı yönünde yayınlanan haberi, haber61.net'te bu internet sitesini kaynak göstererek yayınladı. Bu haberin yayınlanmasından kısa bir süre

TS Yattara açıklaması yaptı

maraton.com.tr kaynaklı haberde, Yattara'nın bugün antreman yapmak için gittiği Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine sokulmadığı yönünde yayınlanan haberi, haber61.net'te bu internet sitesini kaynak göstererek yayınladı. Bu haberin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Trabzonspor sitesinden maraton.com.tr kaynaklı bu haberin asılsız olduğu ifade edilerek şu açıklamalara yer verildi.

Kulübümüz sporcularından İbrahima Yattara'nın sabah yapması gereken antrenmanla ilgili olarak bazı medya organlarında tesislerimize alınmadığı yönünde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Takımımız bugün sabah (salı) 09.30'da yapması gereken çalışma teknik heyetimizin kararıyla iptal edilmiş ve 19.00 olarak planlanan antrenman ise 17.00'ye alınmıştır.

Teknik heyetimizin bu kararı üzerine sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü maçından sonra kendisi için özel olarak hazırlanan programı uygulayan oyuncumuz İbrahima Yattara'nın idmanlardan geri kalmaması adına yapması gereken çalışma yine kulübümüze ait olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski tesislerine alınmıştır.

Transferi gündemde olan oyuncumuzun bayram nedeniyle yapılan bu değişikliğe rağmen antrenmanlardan geri kalmaması adına gerçekleştirilen söz konusu uygulamanın farklı anlamlara çekilmeye çalışılması kulübümüzün bu konudaki hassasiyetiyle bağdaşmamaktadır. Yaşanan gelişmeyi kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor