TS Yanal'ı arıyorsa, vah halimize

Trabzonspor eski yönetici ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor'un Ersun Yanal'ı aramadığını, geriye dönük olarak hocaya araması gerekiyorsa, bu takımı şampiyon yapmış olan Ahmet Suat Özyazıcı'yı, Özkan Sümer'i ve Şenol Güneş'i ararım” d

TS Yanal'ı arıyorsa, vah halimize

Trabzonspor eski yönetici ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor'un Ersun Yanal'ı aramadığını, geriye dönük olarak hocaya araması gerekiyorsa, bu takımı şampiyon yapmış olan Ahmet Suat Özyazıcı'yı, Özkan Sümer'i ve Şenol Güneş'i ararım” dedi.

YANAL KADAR BU ÜLKEDE EN AZ 20 HOCA VAR
Ağaoğlu, Radyosporda yaptığı konuşmada, herkesin spor adına gerçekçi analiz yapması gerektiğini belirterek, “Bu ülkenin futboluna en büyük hizmet böyle yapılır. Birilerinin menajerliğini, avukatlığını yaparak bir yerlere varamayız. Ersun Yanal iyi hocadır, doğrudur, ama en az Ersun Yanal kadar bu ülkede 20 tane hoca var” dedi.

BEN YANAL'I ARAMAM, ÖZYAZICI'YI, SÜMER'İ VE ŞENOL GÜNEŞ'İ ARARIM

Ersun Yanal'ın reklamını iyi yaptırdığını da kaydeden Ağaoğlu, “Ülkemizde öyle hocalar var ki, o hocaların reklamı yok, Şenol Güneş'in sıkıntısı neydi, karizması yoktu, Türkiye Milli takımını kariyerinde dünya 3 .yapan kaç tane hoca var, ama o dönemlerde Ersun Yanal Şenol Güneşin üzerinde gösterilmeye çalışıldı, Şenol Güneş çok iyi bir jenerasyon yakaladı deniliyor,  iyi bir jenerasyon ve iyi bir ekip yakalayıp da iş yapamayan o kadar çok hoca tanıyorum ki” diye konuştu.

TS YANAL'I ARIYORSA VAH GELDİ TRABZONSPOR'UN HALİNE 
Trabzonspor'un Ersun Yanal'ı aramadığını ifade eden Ağaoğlu, “Ersun Yanal'ım neyini arayacağım, ben Ersun Yanalı hoca olarak, Trabzon'da arıyorsam vah geldi benim halime, Trabzonspor'da geriye dönük olarak hoca arayacaksak bu takımı şampiyon yapmış olan Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer'i Şenol Güneş'i ararım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler