TS Yanal ile tekrar çalışabilir

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ilerde Ersun Yanal ile yeniden çalışabileceklerini söyledi.YANAL ENTELLEKTÜELİN TARİFİDİRHacısalihoğlu, Ligtv'ye yaptığı açıklamada  Ersun hocayla çok iyi şartlarda çalıştıklarını belirterek, “ Hiçbir ihtilaf

TS Yanal ile tekrar çalışabilir

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ilerde Ersun Yanal ile yeniden çalışabileceklerini söyledi.

YANAL ENTELLEKTÜELİN TARİFİDİR

Hacısalihoğlu, Ligtv'ye yaptığı açıklamada  Ersun hocayla çok iyi şartlarda çalıştıklarını belirterek, “ Hiçbir ihtilafımız olmadan görevi yürüttü. Daha sonraki hadiselerde gelişmelerde öyle bir duruma geldi ki bu işin yürümesi kendisinin morali açısından, taraftarın ona güveni açısından çok zor bir hal aldı. O durumda da yine bu odada oturarak bu işin devamının mümkün olamayacağı şeklinde görüşmeler yapıldı. Gayet dostça ve öpüşerek ayrıldık. Halen de görüşüyoruz. Son derece sevdiğim, başarılı bulduğum, Türkiye'deki diğer hocalardan çok farklı özellikleri olan, çağdaş, yalnız futbolla kalmayıp kendini diğer alanlarda da çok yönlü yetiştirmiş, entellektüelin tarifi bir insandır. Ama o günkü şartlarda Trabzonspor ile kendisinin çalışmasının zor olacağı düşüncesiyle, kendi kanaatinin de o olması üzerine yollarımızı ayırmıştık.

 “YANAL YILMIŞTI, İLERİDE TEKRAR ÇALIŞABİLİRİZ”

Almış olduğu paranın yönetim tarafından yüksek bulunmasından kaynaklanmadı yani ayrılık.

Sözleşmesi bittiğinde oturur konuşurduk onu, şu rakama bu rakama diye... Yani parayla ilgili değl. Yaşanan şanssızlıklar, yapılan transferler vs. hocaya çok ağır fatura yüklenmiş oldu. Taraftarın bu konuda tepkisi çok oldu. Basının tepkisi çok oldu. Kendisinin bu konuda yılgınlığı oldu. Moralsizliği oldu ve sonucunda konuşarak bu işi noktaladık. Tekrar da olabilir, gelecekte de olabilir, başka görevlerde de kendisiyle dostluğumuzu sürdürebiliriz. Trabzonspor'a çok hizmeti, katkıları oldu. İlk defa uygulanan bazı şeylerin başlatıcısı oldu.

 “ŞENOL GÜNEŞ HEPİMİZDEN ÇOK TRABZONSPORLUDUR”

Akabinde Şenol Güneş'i getirmeye çalıştınız. Hayli çaba sarfettiniz ama olmadı. Şenol hoca gelse bugün için daha mı iyi olurdu?

Tabii ki bu adamı (Broos) tanımıyorduk bile o zaman. Şenol hoca Trabzonspor için herhangi biri değildir. Tıpkı Ahmet Suat hoca gibi, Özkan Sümer hoca gibi, Şenol hoca da bu kulüpte çok uzun süre futbol oynamış, takımın kaptanlığını yapmış, teknik direktörlüğünü yapmış, bizim kadar, Trabzon'daki herkes kadar hatta daha çok Trabzonsporludur. Ve bu camianın ihtiyaçlarını, beklentilerini, imkanlarını, ne olması gerektiğini Trabzonspor'un içindeki hepimiz kadar iyi bilir. Onun için bir çalışma kolaylığı ve hedefe gitmede fayda olacağını düşündük; Şenol hocada çok ısrar ettik. Ama kulübü bırakmadı. Kendisi de “Ben bu şartlarda, kulübümün rızası yoksa, çok da istesem yarıda bırakıp gelemem” dedi. Ve olmadı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor