TS ve Elazığ 8.randevuda

Elazığspor ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 8. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 7 maçın 3'ünden Trabzonspor, 2'sinden Elazığspor sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlar

TS ve Elazığ 8.randevuda
Elazığspor ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 8. kez karşı karşıya gelecek.
 
İki ekip arasında geride kalan 7 maçın 3'ünden Trabzonspor, 2'sinden Elazığspor sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Elazığ 8, Trabzonspor ise 13 kez fileleri havalandırdı.
 
İki takım arasında Elazığ'da oynanan 3 maçtan ikisinde Elazığspor, birinde Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı ev sahibi ekip 4-0 kazanmıştı. Bu skor, iki takım arasında yapılan maçlardaki en farklı galibiyet oldu. 
 
Elazığ Atatürk Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Elazığspor-Trabzonspor karşılaşmasını hakem Mete Kalkavan yönetecek. 
 
Elazığ Spor Güvenlik Kurulu kararınca, bu karşılaşmada stada Trabzonsporlu taraftarlar alınmayacak.
 
Elazığspor ile Trabzonspor arasında ligde oynanan 7 maçın skoru şöyle:
 
2002-2003 Elazığspor - Trabzonspor: 2-0
 
                  Trabzonspor - Elazığspor: 1-1
 
2003-2004 Trabzonspor - Elazığspor: 2-2
 
                   Elazığspor - Trabzonspor: 0-3
 
2012-2013 Trabzonspor - Elazığspor: 2-0
 
                   Elazığspor - Trabzonspor: 3-1
 
2013-2014 Trabzonspor - Elazığspor: 4-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor