TS Transferleri Hızlandırdı

Önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında 3 oyuncu transfer etme kararı alan Trabzonspor, forvet, orta saha ve sol taraf için düşünülen oyuncularla temasa geçti.Daha önce gündeme gelen Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Brozek k

TS Transferleri Hızlandırdı

Önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında 3 oyuncu transfer etme kararı alan Trabzonspor, forvet, orta saha ve sol taraf için düşünülen oyuncularla temasa geçti.

Daha önce gündeme gelen Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Brozek kardeşler için harekete geçen Trabzonspor, bu oyuncuları gündemine aldı. Inter-Toto Kupası'nda aldığı kötü sonuçla morali bozulan Bordo-mavililer, yeni sezon öncesi lige güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda transfer yapma kararı alan Karadeniz ekibi, daha önce gündeme gelen Brozek kardeşler için teması geçti.

 Genç kardeşler için teknik direktör Ziya Doğan'ın da olumlu rapor verdiği belirtilirken, forvet oyuncusu olan Pawel ile orta saha oyuncusu olan Piotr Brozek'in Bordo-mavili takımın kadrosuna güç katacağı belirtildi. Trabzonspor'un aradığı forvet ve orta saha oyuncusu için bu oyuncuların isimleri ön planda tutulurken, bu transferlerin gerçekleşmemesi durumunda ise Danimarka'ın Aalborg takından forma giyen ve gol kralı olan
İsveçli oyuncu Rade Prica ile olan görüşmelerini sıcak tutulduğu belirtildi.


Bu arada, yönetim kurulu toplantısında 3 oyuncu transfer etme planı yapan Bordo-mavili yönetimin kesinlikle bir yabancı oyuncu transferi yapacağı ancak şartların uyuşması halinde eksik olan diğer mevkiler için de takviye yapabileceği belirtildi.

 Sol kanat için transfer çalışması içinde olan Trabzonspor'un bu bölge için yerli oyuncu düşündüğü, buna en yakın ismin ise Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor