TS transferleri bu yolla yapacak!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kulübün ekonomik durmunuda buna göre düzeltmeye çalışıyor.Yapılan çalışmalar neticesinde Bordo Mavili yönetim yeni bir yol izleyecek. Bu plana göre, da

TS transferleri bu yolla yapacak!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kulübün ekonomik durmunuda buna göre düzeltmeye çalışıyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde Bordo Mavili yönetim yeni bir yol izleyecek. Bu plana göre, daha önceki yönetimin Mehmet Ali Yılmaz Tesislerini Denizbank'a ipotek ettirerek aldığı kredi tutarından daha fazla miktarda bir krediyi başka bankadan alacak.

Alınacak bu kredi ile Denizbank'a olan borç ödenecek ve tesislerin üzerindeki ipotek kaldırılacak. Daha sonra tesisler kredi alınan bu bankaya ipotek ettirilecek. Kalan para ile de transferler yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor