TS transfere doymadı

En son bordo-mavili kulübün anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho), sezon başından bu yana Trabzonspor'un 25. transferi oldu. Sezon başında 22 oyuncu transfer eden Karadeniz ekibi, devre arasında Burundili Faty Papy ve

TS transfere doymadı

En son bordo-mavili kulübün anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho), sezon başından bu yana Trabzonspor'un 25. transferi oldu.

Sezon başında 22 oyuncu transfer eden Karadeniz ekibi, devre arasında Burundili Faty Papy ve Alanzinho'yu kadrosuna kattı. Ayrıca Belçikalı kaleci Ruud Boffin ile de gelecek sezon için anlaşmaya varıldı.

Transfer edilen 25 oyuncunun bir kısmı Trabzonspor'un TFF 2. Lig takımlarından Trabzon Karadenizspor ile başka takımlarda kiralık olarak değerlendirildi.

-9. YABANCI TRANSFER-

Trabzonspor, bu sezon başından bu yana Alanzinho ile birlikte 9 yabancı oyuncu transferi yaptı.

Karadeniz ekibinde daha önce Gustavo Colman (Arjantin), Hrvoje Cale (Hırvatistan), Rigobert Song (Kamerun), Tony Sylva (Senegal), Promise Isaac (Nijerya) ve Faty Papy (Burundi) ile sözleşme yapılmıştı.

Ayrıca, KAS Eupen takımından Christian Brüls (Belçika) ve Maastricht takımından kaleci Ruud Boffin ile de gelecek sezon için anlaşma yapıldı.

-EN YÜKSEK BEDEL GÖKHAN ÜNAL'A-

Trabzonspor, 25 oyuncu içerisinde en yüksek bedeli Kayserispor'dan alınan Gökhan Ünal için ödedi.

Bordo-mavililer, Gökhan Ünal'ı 6 milyon 250 bin Avro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.

Alanzinho, 3 milyon 900 bin Avro ile Gökhan Ünal'dan sonra ikinci en yüksek ücret ile transfer edilen oyuncu oldu.

-25 OYUNCU-

Bordo-mavililerin transfer ettiği futbolcular şöyle:
1-Gustavo Colman, 2- Hrvoje Cale, 3- Ceyhun Gülselam, 4-Gökhan Ünal, 5-Rigobert Song, 6- Tony Sylva, 7-Promise Isaac, 8-Egemen Korkmaz, 9-Fatih Altundağ (Trabzon Karadenizspor), 10- Selçuk İnan, 11-Giray Kaçar, 12-Buğra Erdoğan (Kiralık Çaykur Rizespor verildi) 13- İsmail Özeren (Trabzon Karadenizspor), 14-Yakup Bugün (Altınorduya verildi) 15-Eren Görür (Trabzon Karadenizspor), 16-Abdulaziz Solmaz (Ankaragücüne verildi), 17-Selçuk Yıldırım (Trabzon Karadenizspor), 18-Mustafa Yumlu (Trabzon Karadenizspor), 19-Sami Büyüktopaç (Trabzon Karadenizspor), 20-Necdet Kaba (Trabzon Karadenizspor), 21-Zafer Aydoğdu (sözleşme fesh), 22-Christian Brüls, 23-Ruud Boffin, 24-Faty Papy, 25-Alanzinho

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor